ARRANGEMENT KINDERFEESTJE

Wil jij een gezellig, muzikaal feest? Dan ben je bij Percament op het juiste adres! Een uur lang trommelen op Afrikaanse trommels of Braziliaanse instrumenten, met zang en dans, al dan niet gecombineerd met leuke muziekspelletjes, het kan allemaal!!
Volledig georganiseerd zodat je ouders er geen omkijken naar hebben. van het ontvangst tot aan het frietjes eten, alles wordt geregeld! Je feest wordt volledig verzorgd, je hoeft alleen maar je eigen taart mee te nemen!hebben onze eigen percussieruimte waar naar hartenlust feest gevierd kan worden! In de bar is zelfs een mogelijkheid voor disco! Om je een idee te geven hebben we 4 pakketten samengesteld, maar de klant is koning dus in overleg is er vanalles mogelijk!

De volgende pakketten zijn op basis van het feestje bij ons op locatie, maar we komen ook graag bij jou thuis je feest organiseren. We gaan uit van minimaal 10 kinderen!


 

Arrangement 1: 1 uur durend    

 

Workshop djembe

Ranja met iets lekkers

Presentje voor de jarige

Kosten € 8,50 pp                   Elk extra kind € 5,00

 

Arrangement 2: 2 uur durend   

 

Onbeperkt ranja                                  
Begeleid  cadeau uitpakken dmv spel
Taart eten ( zelf meebrengen)
Spelletjes 
Workshop djembe
Presentje voor de jarige
Kosten € 12,50  pp                
 Elk extra kind € 10,00

 

Arrangement 3: 3 uur durend 

 

Hetzelfde als arrangement  1 maar nu mag u tot in totaal 3 uur gebruik maken van onze ruimte. De begeleiding, spelletjes en versnaperingen regel je zelf !


Kosten: € 15,00 pp                
 Elk extra kind € 12,50

  

Arrangement 4: 3 uur durend

 

Als arrangement 2 aangevuld met zelf je eigen pizza maken met de pizzarette!

 

Kosten: 18,50 pp                      Elk extra kind € 15,00

 

 

Arrangement 3: 3,5  uur durend    Volledig verzorgd!

 

Als arrangement 2 uitgebreid met:

 

  • Een speurtocht rondom een verhaal waarbij de kinderen spelletjes mogen doen om te laten zien of ze bij de Zuluzulu-stam kunnen aansluiten
  • Onbeperkt friet met frikandel of kroket naar keuze


Kosten: € 22,50 pp                   
 Elk extra kind € 18,50

 

In plaats van een workshop djembe kan er ook muziek gemaakt worden met allerlei Braziliaanse instrumenten of gewoon op alledaagse materialen ( rhythm on trash ) 

 

HELAAS IS ER NA 1 DECEMBER 2017 GEEN MOGELIJKHEID MEER OM EEN KINDERFEEST BIJ ONS OP LOCATIE TE GEVEN. WEL KOMEN WE NOG ALTIJD GRAAG BIJ U THUIS EEN LEUKE WORKSHOP VERZORGEN!