GASTENBOEK

Commentaren: 27
 • #27

  Sanne Gebruers (vrijdag, 11 november 2016 14:57)

  Super leuke en gezellige workshop djembé gehad met ons team!

 • #26

  Cisca (donderdag, 10 november 2016 19:12)

  Reuzegezellige workshop gehad! Eugenie wist door haar enthousiasme de heupen goed los te maken. Na deze warming up maakten we met zijn allen een heus muziekstuk met allerhande instrumenten en bijpassende kleding. Zeker de moeite waard, ook als je niet zo muzikaal bent wordt je meegetrokken met de rest!
  Iedereen heeft het naar zijn zin gehad, bedankt.

 • #25

  John (vrijdag, 04 november 2016 17:23)

  Ons jaarlijkse uitje met Variozo Mariaheide is mede een groot succes geworden, dankzij de geweldige percussie workshop die op enthousiaste manier werd gegeven. De vele verschillende percussie instrumenten en de hilarische verkleedpartij gaven een extra dimensie aan deze workshop.
  Eugenie en Henk bedankt en ga zo door.

 • #24

  Astrid (woensdag, 02 november 2016 09:49)

  Dinsdag 1 november met de collega's een hele leuke workshop gevolgd. Ook al ben je niet muzikaal door het enthousiasme van Eugenie en Henk kan je niet stil blijven zitten op je stoel. Zeker een aanrader voor iedereen!

 • #23

  John (woensdag, 27 juli 2016 20:54)

  Zondag 10 juli met de familie een workshop gehad olv Eugenie. Prima "feestje" dat werd geopend met koffie en over(n)heerlijke appeltaart. Nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden. Een aanrader voor een ieder. Jong en oud!!

 • #22

  Dirk Willem Roggeveen (zaterdag, 25 juni 2016 10:58)

  Een keer meegedaan, was erg leuk, leuke mensen en erg gezellig!!!

 • #21

  Dorethé (zaterdag, 16 april 2016 11:40)

  We hebben gisteren onze (schoon)zussen en Moederdag gehad bij Eugenie. We werden ontvangen met koffie en lekker stuk verse appeltaart. In de pauze borrel met een nootje. Het was erg gezellig, lekker gelachen en tot slot een muziekstuk gemaakt. Echt een aanrader. Bedankt

 • #20

  annelies stavast van All-Ways vriendenkoor (dinsdag, 29 maart 2016 10:11)

  Vorige week zaterdag een super leuke workshop gehad. Ik heb verschillende aanbieders benaderd en dan is het moeilijk kiezen.
  Uiteindelijk hebben we voor Percament gekozen omdat ik hier, na telefonisch contact een heel goed gevoel bij had... en ik moet zeggen dat het aan alle verwachtingen heeft voldaan!! Het was top!

  Eugenie en Henk bedankt!

 • #19

  Jan Ensinck van All-Ways vriendenkoor (zaterdag, 19 maart 2016 18:42)

  Zojuist een heel erg leuke workshop gehad met Eugenie. Echt een aanrader voor een groep die hier actief aan wil deelnemen! Super gezellig met hele enthousiaste mensen.

 • #18

  Jeanette van Lankveld (donderdag, 10 maart 2016 10:02)

  Gisterenavond, 9mrt 2016, heb ik samen met mijn collega's van Welkom Kraamzorg, een hele leuke,gezellige en ontspannen workshop gehad. Het mooie is dat je, ook al ben je niet zo heel muzikaal, allemaal een mooi stuk muziek kan maken, met veel lol! Vooral ook de warming-up was al om te lachen! Kortom, Eugenie en Henk het was top, mede dankzij jullie.
  Én aansluitend hebben we daar ook heerlijk gegeten, dus er is vanalles mogelijk!

 • #17

  Leonie v Goor (donderdag, 10 maart 2016 09:47)

  Woensdag 9 maart hadden wij ons teamuitje bij Percament Percussi, nou ik moet zeggen ik vond t geslaagd, erg leuk hoe jullie het doen, en dat we op het laatst idd een mooi stuk muziek met zijn alle gespeeld hebben.
  Nogmaals onze dank voor de gastvrijheid, we hebben genoten.
  Welkom kraamzorg team 36501

 • #16

  Lex de Ruiter (vrijdag, 29 januari 2016 08:40)

  Woensdag 27 Januari hadden we een bedrijfs-social event en percussive workshop stond op het programma. Ik had hier zo geen trek in.....maar affijn, we doen natuurlijk wel gewoon mee. Dat 'geen trek' gevoel was na 5 minute verdwenen. Eugenie en partner gaven uitstekende uitleg en ik sloeg 180 graden om. Ik heb ervan genoten. Het is gewoon onmogelijk om stil te zitten en niet mee te doen. Cool!!!

 • #15

  Arie van Erp (woensdag, 21 oktober 2015 19:54)

  Jaarlijks heeft onze carnavalsvereniging samen met de ere-leden en de clubvrienden een surprisedag bij de start van het seizoen. Dit jaar streken we neer in Volkel. En wat een verrassing werd het! Onder de energieke leiding van Eugenie hebben we bij Percament Percussion 3 geweldige sessies gehad. Het was bijzonder leuk om te ervaren dat iedereen - al dan niet gezegend met maat- en ritmegevoel- mee kon spelen en dat we in een klein uur uit konden groeien tot een swingende slagwerkgroep met verschillende klankkleuren. Iedereen, jong en oud, deed mee en genoot van het samen spelen en zingen. Een heel mooie ervaring rijker gingen we weer terug naar Bokkendonk (Sint-Michielsgestel). Bedankt voor deze bijzonder 'geslaagde' middag!

 • #14

  Sarine (maandag, 12 oktober 2015 10:29)

  Voor ons diensten feest op de CHE heeft Percament Percussion een workshop verzorgd waarbij iedereen, muzikaal en niet muzikaal, het ontzettend naar zijn zin heeft gehad. Met veel enthousiasme werden we aan het werk gezet met als resultaat een mooi klinkend muziekstuk.
  Echt ontzettend bedankt. Alles was prima geregeld. We denken zeker aan jullie bij een volgende gelegenheid.

 • #13

  Dorien (zondag, 11 oktober 2015 13:56)

  Voor ons jaarlijkse teamuitje heeft Percament Percussion een zeer geslaagde workshop verzorgd waarbij we als groep een ontspannen, gezellige en muzikale middag hebben gehad.
  De Opwarming en Drumcirkel is leuk in elkaar gezet, voldoende variatie en voor iedereen mee te doen!
  De ruimte was goed gevuld met een leuke opstelling van de materialen tot passende kleding en verlichting toe.
  Een echte aanrader. Nogmaals bedankt!

 • #12

  Anja (zondag, 20 september 2015 15:29)

  We hebben tijdens ons vriendenweekendje een super leuke workshop djembe gehad! Mooi om te zien dat je na anderhalf uur echt samen een muziekstuk neer kunt zetten. We hebben meer muzikaliteit dan verwacht!
  Heel erg genoten!

 • #11

  lenie schumans (maandag, 07 september 2015 23:10)

  was een heerlijke leerzame proefles vanavond hoop dat we verder kunnen gaan ontzettend bedankt tot volgende week donderdag hoop dat er iedereen bij is waren leuke mede proef cursisten

 • #10

  Dames sportclub Volkel. (dinsdag, 14 juli 2015 22:53)

  Wij hebben vanavond genoten van een super leuke djembe-workshop!!! Een aanrader voor iedereen.! Ontspanning door inspanning! Dank je wel Eugenie en Henk!

 • #9

  Francy (zondag, 12 juli 2015 21:18)

  Super! We hebben met 7 studie vriendinnen genoten van de percussie workshop ter ere van dat we 25 jaar geleden zijn afgestudeerd. Het sa-men-wer-ken zit er (nog) goed in. Geweldig dat we na een workshop een compleet stukje spelen met intro, zang, break, solo's en natuurlijk percussie. Complimenten voor Eugenie voor deze leuke, goed opgezette workshop en Henk voor de ondersteuning. Een fijne, sfeervolle locatie waar we in het zonnetje even hebben mogen genieten van een pauze met een drankje en en knabbeltje. Een echte aanrader.
  Dank jullie wel.
  Lisette, Anita, Ans, Ingrid, Marieke, Linda en Francy

 • #8

  Aswintha (donderdag, 18 juni 2015 15:38)

  Wat was het gezellig en leuk om te doen. Zo wil ik wel vaker een teambuilding!

 • #7

  Patrice (zaterdag, 02 mei 2015 22:23)

  Op 30 april heeft het communicatieteam van Pantein een ode gebracht aan Beatrix bij Eugenie. Het was geweldig. Veel geleerd en goed voor de teamspirit. Iedereen heeft genoten. Het was zeer de moeite waard. Dank je wel.

 • #6

  Ria Dick Heezen (maandag, 01 december 2014 21:30)

  ons hele gezin heeft genoten van de professionele en plezierige drumcirkel; een ongedwongen sfeer; erg gezellig,veel plezier en ook nog iets geleerd! beslist voor herhaling vatbaar!

 • #5

  Bart Reclassering (maandag, 01 december 2014 11:41)

  Hele leuke middag gehad.
  Weet met 'n zooitje ongeregeld, bijna 'n goedlopende muziekstuk te maken.
  Kei knap!
  Maar vooral: we hebben genoten van de ontspanning en hilarische momenten.

 • #4

  Team Laagstraat (zaterdag, 22 november 2014 16:08)

  Al vaker een dergelijke workshop gedaan. Deze was heel gevarieerd en in een ontspannen sfeer. Prima. De verkleding, met name de pruiken was wel hilarisch voor het beeld, maar voegde weinig toe.

 • #3

  Team Laagstraat - Lunetzorg (vrijdag, 21 november 2014 14:24)

  We hadden een percussie workshop in het kader van teambuilding.
  Allemaal aan de slag en schud instrumenten. Veel ervaring onder ons in de zorg, maar weinig op het gebied van samen muziek maken.
  Allemaal namen we onze taak serieus en hadden we lol om de ontsporingen en de gekke pruiken.
  Het resultaat na 2 1/2 uur enthousiaste coaching van Eugenie mocht er zijn.
  Dit team op weg naar zelfsturing heeft geleerd dat je samen een heel eind kunt komen, maar zonder leiding........??

 • #2

  wbc gestel (vrijdag, 21 november 2014 08:56)

  gister een heel leuke workshop gehad heb er nog spierpijn van!

 • #1

  percament1 (donderdag, 13 november 2014 21:28)

  Naast de " klinkende recensies " is er nu ook de mogelijkheid om rechtstreeks iets in ons gastenboek te schrijven. Bij voorbaat dank!!